Riso, verze e luganega

Riso, verze e luganega

4.3 112 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • 30 g di scalogno a pezzi
  • 300 g di foglie di verza a striscioline
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 250 g di luganega spellata e sbriciolata
  • 320 g di riso Carnaroli (cottura 18 minuti)
  • 200 g di vino bianco
  • 600 g di acqua
  • ½ cucchiaino di sale
  • 5 g di dado per brodo vegetale
  • 30 g di burro (προαιρετικό πεδίο)
  • 50 g di Grana Padano (προαιρετικό πεδίο) grattugiato

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porzione

Νάτριο 802.8 mg
Πρωτεΐνη 25.2 g
Θερμίδες 2717.5 kJ / 649.5 kcal
Λιπαρά 29 g
Φυτικές ίνες 3.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 10.2 g
Υδατάνθρακες 70.6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων