Bezglutenowy chleb gryczany z Varomy

Bezglutenowy chleb gryczany z Varomy

3.8 173 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
18 kromek

Υλικά

  • masło do natłuszczenia formy
  • kaszy gryczanej, niepalonej (patrz wariant)
    300 g
  • wody plus dodatkowa ilość do zwilżenia dłoni
    1400 g
  • drożdży świeżych pokruszonych
    20 g
  • miodu
    15 g
    15 g cukru
  • słonecznika łuskanego
    100 g
    100 g pestek dyni
  • octu balsamicznego
    10 g
    10 g białego octu winnego
  • soli
    1 ½ łyżeczki

Διατροφή ανά 1 kromkę

Θερμίδες 95.7 kcal / 400.6 kJ
Πρωτεΐνη 3.6 g
Λιπαρά 2 g
Υδατάνθρακες 13.7 g
Φυτικές ίνες 1.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.8 g
Νάτριο 152.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων