
Συσκευές & Αξεσουάρ
Bezglutenowy chleb gryczany z Varomy
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
18 kromek
Υλικά
-
masło do natłuszczenia formy
-
300 g kaszy gryczanej, niepalonej (patrz wariant)
-
1400 g wody plus dodatkowa ilość do zwilżenia dłoni
-
20 g drożdży świeżych pokruszonych
-
15 g miodu
-
100 g słonecznika łuskanego
-
10 g octu balsamicznego
-
1 ½ łyżeczki soli
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 kromkę
Νάτριο
152.6 mg
Πρωτεΐνη
3.6 g
Θερμίδες
400.6 kJ /
95.7 kcal
Λιπαρά
2 g
Φυτικές ίνες
1.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.8 g
Υδατάνθρακες
13.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

PYSZNE HISTORIE
66 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBułeczki mleczne z czekoladą
2ωρ. 30 λεπτ.
Francuska bagietka
3ωρ. 50 λεπτ.
Chlebki z grilla
1ωρ. 35 λεπτ.
Odrywany chlebek z nadzieniem słonecznikowo-ziołowym i czosnkiem
2ωρ.
Precle
1ωρ.
Bułki do hamburgerów
3ωρ.
Pizzowe łódeczki w dwóch wariantach
1ωρ. 30 λεπτ.
Chałka z kruszonką
1ωρ. 30 λεπτ.
Rogaliki na piątkę
2ωρ. 20 λεπτ.
Chrupiące paluchy z ziarnami
4ωρ. 45 λεπτ.
Chleb portugalski (Pão de água)
4ωρ.
Bułki wrocławskie
2ωρ.