
Συσκευές & Αξεσουάρ
酸辣海鮮蓋飯
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
2 人份
Υλικά
酸辣海鮮
-
油15 克
-
洋蔥 ,切絲100 克
-
紅蔥頭 ,切片10 克
-
草蝦仁 ,去腸泥,開背150 克
-
花枝 ,切圈150 克
-
冬蔭公湯醬25 克
-
蘑菇 ,切塊(一開四)70 克
-
魚露1 大匙
-
糖½ 茶匙
煮白米飯
-
水1200 克
-
白米 ,洗淨,瀝乾200 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
623 kcal /
2604.1 kJ
Πρωτεΐνη
37.5 g
Λιπαρά
11.8 g
Υδατάνθρακες
90.9 g
Φυτικές ίνες
3.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
361.2 g
Νάτριο
1785.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

下班輕鬆煮
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν