 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
酸辣海鮮蓋飯
                
                Προετοιμασία 5 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 35 λεπτ.
              
              
                
                2 人份
              
            Υλικά
酸辣海鮮
- 
          油15 克
- 
          100 克 紫洋蔥, ,切絲洋蔥 切絲100 克
- 
          紅蔥頭 切片10 克
- 
          草蝦仁 去腸泥,開背150 克
- 
          花枝 切圈150 克
- 
          冬蔭公湯醬25 克
- 
          蘑菇 切塊(一開四)70 克
- 
          魚露1 大匙
- 
          糖½ 茶匙
煮白米飯
- 
          水1200 克
- 
          白米 洗淨,瀝乾200 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Νάτριο
                    
                        1785.8 mg 
                    
                  
                  
                    Πρωτεΐνη
                    
                        37.5 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        2604.1 kJ  / 
                        623 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        11.8 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        3.1 g 
                    
                  
                  
                    Κορεσμένα λιπαρά
                    
                        361.2 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        90.9 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
 
                      
                        下班輕鬆煮
                        10 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                     
                                    