 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
牛蒡野菇蓋飯
                
                Προετοιμασία 10 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 55 λεπτ.
              
              
                
                2 人份
              
            Υλικά
牛蒡野菇
- 
          油15 克
- 
          洋蔥 切絲100 克
- 
          牛蒡 去皮,切絲150 克
- 
          新鮮綜合菇類 去根部,剝散100 克
- 
          味醂15 克
- 
          米酒5 克
- 
          醬油20 克
- 
          水20 克
- 
          蛋 打散1 顆
蒸煮
- 
          水1200 克
- 
          白米200 克
- 
          蔥 (προαιρετικό πεδίο) 切蔥花15 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Νάτριο
                    
                        562.2 mg 
                    
                  
                  
                    Πρωτεΐνη
                    
                        16.2 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        2481.4 kJ  / 
                        593.6 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        11.2 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        6.9 g 
                    
                  
                  
                    Κορεσμένα λιπαρά
                    
                        106.1 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        106.9 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
 
                      
                        下班輕鬆煮
                        10 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                     
                                    