 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
蔥花玉子牛蓋飯
                
                Προετοιμασία 10 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 45 λεπτ.
              
              
                
                2 人份
              
            Υλικά
- 
          油15 克
- 
          洋蔥 切絲120 克
- 
          火鍋牛肉片 切片(長約5公分)250 克
- 
          味醂15 克
- 
          醬油20 克
- 
          米酒10 克
蒸煮
- 
          蛋 帶殼洗淨 (室溫)2 顆
- 
          白米 洗淨,瀝乾200 克
- 
          水1200 克
- 
          蔥 切蔥花25 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Νάτριο
                    
                        665.7 mg 
                    
                  
                  
                    Πρωτεΐνη
                    
                        35.3 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        4253.5 kJ  / 
                        963.8 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        49.4 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        1.6 g 
                    
                  
                  
                    Κορεσμένα λιπαρά
                    
                        297.9 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        90.9 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
 
                      
                        下班輕鬆煮
                        10 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                     
                                    