
Συσκευές & Αξεσουάρ
蔥花玉子牛蓋飯
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
2 人份
Υλικά
-
油15 克
-
洋蔥 ,切絲120 克
-
火鍋牛肉片 ,切片(長約5公分)250 克
-
味醂15 克
-
醬油20 克
-
米酒10 克
蒸煮
-
蛋 ,帶殼洗淨 (室溫)2 顆
-
白米 ,洗淨,瀝乾200 克
-
水1200 克
-
蔥 ,切蔥花25 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
963.8 kcal /
4253.5 kJ
Πρωτεΐνη
35.3 g
Λιπαρά
49.4 g
Υδατάνθρακες
90.9 g
Φυτικές ίνες
1.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
297.9 g
Νάτριο
665.7 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

下班輕鬆煮
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν