
Συσκευές & Αξεσουάρ
Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 15 λεπτ.
9 oz
Υλικά
-
roasted red peppers, preserved drained3 ½ oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
freshly squeezed orange juice½ oz
-
water1 tbsp
-
pepper sauce, red, e.g. Tabasco (προαιρετικό πεδίο)2 dashes
-
unsalted butter in pieces4 ½ oz
-
ground smoked paprika1 tsp
-
egg yolks from large eggs4
-
salt to taste1 tsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 oz
Θερμίδες
136.7 kcal /
572.1 kJ
Πρωτεΐνη
1.4 g
Λιπαρά
14.3 g
Υδατάνθρακες
1.3 g
Φυτικές ίνες
0.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
7.8 g
Νάτριο
275.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Thickening with TM6
17 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBasil Pesto
10 λεπτ.
Béchamel Sauce
15 λεπτ.
Herb Butter (Maître d'Hôtel Butter)
10 λεπτ.
Roasted Red Pepper and Cashew Dip
5 λεπτ.
Mayonnaise
5 λεπτ.
Tomato Ketchup
1ωρ. 15 λεπτ.
Keto Mayo
10 λεπτ.
Vegan Pesto
10 λεπτ.
Chunky Guacamole
10 λεπτ.
Pizza Waffles
1ωρ. 15 λεπτ.
Salsa Brava
10 λεπτ.
Garlic Herb Marinade and Dressing
10 λεπτ.