
Συσκευές & Αξεσουάρ
Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 15 λεπτ.
9 oz
Υλικά
-
roasted red peppers, preserved drained3 ½ oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
freshly squeezed orange juice½ oz
-
water1 tbsp
-
pepper sauce, red, e.g. Tabasco (προαιρετικό πεδίο)2 dashes
-
unsalted butter in pieces4 ½ oz
-
ground smoked paprika1 tsp
-
egg yolks from large eggs4
-
salt to taste1 tsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 oz
Νάτριο
275.6 mg
Πρωτεΐνη
1.4 g
Θερμίδες
572.1 kJ /
136.7 kcal
Λιπαρά
14.3 g
Φυτικές ίνες
0.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
7.8 g
Υδατάνθρακες
1.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Thickening with TM6
17 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνOnion Dip
10 λεπτ.
Roasted Red Pepper and Cashew Dip
5 λεπτ.
Hollandaise Sauce
15 λεπτ.
Tzatziki
20 λεπτ.
Kalamata Tapenade
5 λεπτ.
Ranch Dressing
2ωρ. 15 λεπτ.
Guacamole (TM5 Metric)
5 λεπτ.
Barbecue Sauce
20 λεπτ.
Baby Back Ribs with Stout Beer BBQ Sauce
6ωρ. 45 λεπτ.
Fish and Chips
30 λεπτ.
Hummus
10 λεπτ.
Spicy Cheese Dip
20 λεπτ.