Συσκευές & Αξεσουάρ
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
yellow onions in pieces4 oz
-
curry powder2 tbsp
-
extra virgin olive oil1 oz
-
ginger, minced½ oz
-
kabocha squash peeled, cut into pieces (1 in.)20 oz
-
salt to taste½ tsp
-
vegetable stock24 oz
-
pumpkin seeds toasted, to serve
-
pomegranate arils/seeds to serve
-
crème fraîche to serve
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
470 mg
Πρωτεΐνη
2 g
Θερμίδες
481 kJ /
115 kcal
Λιπαρά
7 g
Φυτικές ίνες
3 g
Κορεσμένα λιπαρά
2 g
Υδατάνθρακες
14 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Holiday Celebration
11 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνButternut Squash Ravioli Soup
35 min
Mantou Buns with Butternut Squash Soup
55 min
Split Pea Soup
1 h 25 min
Chicken Stroganoff Soup
55 min
Pasta Fagioli Soup
40 min
Asian Chicken Noodle Soup
1 h 35 min
Tomato Soup
40 min
Sopa de Pollo (Chicken Soup)
45 min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1 h 5 min
Tortilla Soup
25 min
Vietnamese Chicken Pho
1 h 10 min
West African Peanut Soup with Chicken
50 min