 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
蕃茄豆腐雞肉蓋飯
                
                Προετοιμασία 10 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 45 λεπτ.
              
              
                
                2 人份
              
            Υλικά
蕃茄豆腐雞肉
- 
          蒜頭15 克
- 
          油15 克
- 
          雞胸肉 切丁(約2公分)250 克
- 
          牛番茄 切丁(約2公分)150 克
- 
          板豆腐 切丁(約1公分)100 克
- 
          蕃茄醬25 克
- 
          醬油膏30 克
- 
          味醂10 克
- 
          蔥 切段(約1公分)15 克
蒸煮
- 
          水1200 克
- 
          白米200 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Νάτριο
                    
                        798.6 mg 
                    
                  
                  
                    Πρωτεΐνη
                    
                        43.6 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        2883.9 kJ  / 
                        679.1 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        12.6 g 
                    
                  
                  
                    Κορεσμένα λιπαρά
                    
                        87.5 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        95.5 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
 
                      
                        下班輕鬆煮
                        10 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                     
                                    