
Συσκευές & Αξεσουάρ
蕃茄豆腐雞肉蓋飯
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
2 人份
Υλικά
蕃茄豆腐雞肉
-
蒜頭15 克
-
油15 克
-
雞胸肉 ,切丁(約2公分)250 克
-
牛蕃茄 ,切丁(約2公分)150 克
-
板豆腐 ,切丁(約1公分)100 克
-
蕃茄醬25 克
-
醬油膏30 克
-
味醂10 克
-
蔥 ,切段(約1公分)15 克
蒸煮
-
水1200 克
-
白米200 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
679.1 kcal /
2883.9 kJ
Πρωτεΐνη
43.6 g
Λιπαρά
12.6 g
Υδατάνθρακες
95.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
87.5 g
Νάτριο
798.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

下班輕鬆煮
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν