 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
日式咖哩牛肉蓋飯
                
                Προετοιμασία 10 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 1ωρ.
              
              
                
                2 人份
              
            Υλικά
咖哩牛肉
- 
          洋蔥 切塊(約3公分)150 克
- 
          蒜頭15 克
- 
          油15 克
- 
          牛肉條 切丁(約1.5公分)350 克
- 
          水300 克
- 
          紅蘿蔔 去皮,切丁(約2公分)80 克
- 
          馬鈴薯 去皮,切丁(約2公分)150 克
- 
          日式咖哩塊 切小塊80 克
蒸煮
- 
          水1200 克
- 
          白米 洗淨,瀝乾200 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Νάτριο
                    
                        1811.6 mg 
                    
                  
                  
                    Πρωτεΐνη
                    
                        40.2 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        5478.9 kJ  / 
                        1310.8 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        73 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        5.9 g 
                    
                  
                  
                    Κορεσμένα λιπαρά
                    
                        139.5 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        120.2 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
 
                      
                        下班輕鬆煮
                        10 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                     
                                    