
Συσκευές & Αξεσουάρ
日式咖哩牛肉蓋飯
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
2 人份
Υλικά
咖哩牛肉
-
洋蔥 ,切塊(約3公分)150 克
-
蒜頭15 克
-
油15 克
-
牛肉條 ,切丁(約1.5公分)350 克
-
水300 克
-
紅蘿蔔 ,去皮,切丁(約2公分)80 克
-
馬鈴薯 ,去皮,切丁(約2公分)150 克
-
日式咖哩塊 ,切小塊80 克
蒸煮
-
水1200 克
-
白米 ,洗淨,瀝乾200 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
1310.8 kcal /
5478.9 kJ
Πρωτεΐνη
40.2 g
Λιπαρά
73 g
Υδατάνθρακες
120.2 g
Φυτικές ίνες
5.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
139.5 g
Νάτριο
1811.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

下班輕鬆煮
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν