鹽麴野菇豆腐蓋飯

鹽麴野菇豆腐蓋飯

4.3 14 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
2 人份

Υλικά

鹽麴野菇豆腐
  • 10 克
  • 15 克
  • 新鮮綜合菇類 ,去根部,切段(約2公分)
    100 克
  • 新鮮黑木耳 ,切塊
    80 克
  • 紅蘿蔔 ,去皮,切塊
    50 克
  • 板豆腐 ,切丁(約1公分)
    200 克
  • 鹽麴
    1 大匙
  • 素蠔油
    2 茶匙
  • 糖 (προαιρετικό πεδίο)
    5 克
  • 70 克
  • ,切段(約2公分)
    15 克
蒸煮
  • 1200 克
  • 白米
    200 克

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 582.5 kcal / 2434.7 kJ
Πρωτεΐνη 19.5 g
Λιπαρά 12 g
Υδατάνθρακες 98.7 g
Φυτικές ίνες 6.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 0 g
Νάτριο 61.1 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων