
Συσκευές & Αξεσουάρ
鹽麴野菇豆腐蓋飯
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
2 人份
Υλικά
鹽麴野菇豆腐
-
薑10 克
-
油15 克
-
新鮮綜合菇類 ,去根部,切段(約2公分)100 克
-
新鮮黑木耳 ,切塊80 克
-
紅蘿蔔 ,去皮,切塊50 克
-
板豆腐 ,切丁(約1公分)200 克
-
鹽麴1 大匙
-
素蠔油2 茶匙
-
糖 (προαιρετικό πεδίο)5 克
-
水70 克
-
蔥 ,切段(約2公分)15 克
蒸煮
-
水1200 克
-
白米200 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
582.5 kcal /
2434.7 kJ
Πρωτεΐνη
19.5 g
Λιπαρά
12 g
Υδατάνθρακες
98.7 g
Φυτικές ίνες
6.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
0 g
Νάτριο
61.1 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

下班輕鬆煮
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν