 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
鹽麴野菇豆腐蓋飯
                
                Προετοιμασία 10 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 50 λεπτ.
              
              
                
                2 人份
              
            Υλικά
鹽麴野菇豆腐
- 
          薑10 克
- 
          油15 克
- 
          新鮮綜合菇類 去根部,切段(約2公分)100 克
- 
          新鮮黑木耳 切塊80 克
- 
          紅蘿蔔 去皮,切塊50 克
- 
          板豆腐 切丁(約1公分)200 克
- 
          鹽麴1 大匙
- 
          素蠔油2 茶匙
- 
          糖 (προαιρετικό πεδίο)5 克
- 
          水70 克
- 
          蔥 切段(約2公分)15 克
蒸煮
- 
          水1200 克
- 
          白米200 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Νάτριο
                    
                        61.1 mg 
                    
                  
                  
                    Πρωτεΐνη
                    
                        19.5 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        2434.7 kJ  / 
                        582.5 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        12 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        6.9 g 
                    
                  
                  
                    Κορεσμένα λιπαρά
                    
                        0 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        98.7 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
 
                      
                        下班輕鬆煮
                        10 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                     
                                    