Kołduny litewskie

Kołduny litewskie

4.3 71 βαθμολογίες
Προετοιμασία 50 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 50 λεπτ.
50 sztuk

Υλικά

Ciasto
  • wody
    130 g
  • oleju rzepakowego
    20 g
  • mąki pszennej
    300 g
  • soli
    ¼ łyżeczki
Farsz
  • wołowiny np. antrykot, rostbef, bez białych błonek, lekko zmrożonej, pokrojonej na 3-5 cm kawałki (patrz wskazówka)
    250 g
  • wody plus dodatkowa ilość do gotowania kołdunów
    75 g
  • koncentratu bulionu mięsnego, wykonanego w TM
    1 łyżeczka
    1 kostka bulionu mięsnego (na 0,5 l), pokruszona
  • majeranku, suszonego
    2 - 3 łyżeczki
  • pieprzu czarnego, mielonego
    ¼ łyżeczki
  • soli plus dodatkowa ilość do osolenia wody
    ¼ łyżeczki
  • mąka pszenna do oprószenia blatu

Διατροφή ανά 1 sztukę

Θερμίδες 33.4 kcal / 139.8 kJ
Πρωτεΐνη 1.7 g
Λιπαρά 0.8 g
Υδατάνθρακες 4.8 g
Φυτικές ίνες 0.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.2 g
Νάτριο 69.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων