
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pane contadino ai cereali
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 7ωρ.
8 porzioni
Υλικά
Biga
-
di lievito di birra fresco1 g
-
di acqua1305 g
-
di farina tipo 00100 g
-
di succo di limone30 g
Pane
-
di acqua370 g
-
di lievito di birra fresco2 g
-
di malto di orzo2 g
-
di farina tipo 1165 g
-
di farina di cereali80 g
-
di farina di carrube20 g
-
di succo di limone30 g
Διατροφή ανά 1 porzione
Θερμίδες
161.3 kcal /
674.9 kJ
Πρωτεΐνη
4.4 g
Λιπαρά
0.5 g
Υδατάνθρακες
33.9 g
Φυτικές ίνες
1.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.1 g
Νάτριο
1.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Fermentazione
25 Συνταγές
Ιταλία
Ιταλία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνIl pane di Altamura
4ωρ.
Pane in cassetta semplice
19ωρ.
Tigelle
3ωρ. 50 λεπτ.
Pane nero siciliano
8ωρ. 50 λεπτ.
Pane alle noci al Varoma
3ωρ. 30 λεπτ.
Calzone fritto
5ωρ.
Black burger
5ωρ.
Focaccine con cipolle caramellate
3ωρ. 40 λεπτ.
Pane alle patate senza glutine
Καμία βαθμολογία
Crescentine modenesi
11ωρ.
Hot dog
4ωρ. 55 λεπτ.
Pane allo zafferano (Cuchaule)
2ωρ. 30 λεπτ.