
Συσκευές & Αξεσουάρ
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 25ωρ. 20 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Pear sorbet
-
pears ripe, peeled, halved and cored (approx. 600 g - see Tips)4
-
vanilla pod seeds scraped and reserved½
-
lemon juice4 tsp
-
water for sous vide
-
lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder (see Tips)30 g
-
caster sugar120 g
Butterscotch panna cotta
-
gelatine sheets3
-
ice cold water for soaking (approx. 350 g)
-
brown sugar70 g
-
golden syrup90 g
-
pouring (whipping) cream325 g
-
milk150 g
Caramel sauce
-
brown sugar100 g
-
thickened cream100 g
-
lemon juice a few drops
-
hokey pokey (honeycomb), to serve (see Tips)
-
fresh raspberries to serve
-
fresh mint leaves only, to decorate (optional)
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
604.6 kcal /
2539.4 kJ
Πρωτεΐνη
3.6 g
Λιπαρά
26.6 g
Υδατάνθρακες
87.7 g
Φυτικές ίνες
3.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
17.1 g
Νάτριο
144.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChocolate pudding
6ωρ. 30 λεπτ.
Mango and turmeric sorbet
10 λεπτ.
Pfeffernüsse (German spice biscuits)
2ωρ. 40 λεπτ.
Burnt mandarin bavarois with mandarin syrup
24ωρ. 30 λεπτ.
Carrot halwa
1ωρ. 5 λεπτ.
Lemon coconut bliss balls
40 λεπτ.
Lemon and elderflower ombre cake
5ωρ. 30 λεπτ.
Koeksisters
1ωρ.
He tao zhi ma hu (sweet walnut sesame soup)
35 λεπτ.
White chocolate fudge
3ωρ. 10 λεπτ.
Portuguese-style custard tarts
40 λεπτ.
Cookidoo 10th Anniversary cake
4ωρ.