
Συσκευές & Αξεσουάρ
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 25ωρ. 20 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Pear sorbet
-
pears ripe, peeled, halved and cored (approx. 600 g - see Tips)4
-
vanilla pod seeds scraped and reserved½
-
lemon juice4 tsp
-
water for sous vide
-
lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder (see Tips)30 g
-
caster sugar120 g
Butterscotch panna cotta
-
gelatine sheets3
-
ice cold water for soaking (approx. 350 g)
-
brown sugar70 g
-
golden syrup90 g
-
pouring (whipping) cream325 g
-
milk150 g
Caramel sauce
-
brown sugar100 g
-
thickened cream100 g
-
lemon juice a few drops
-
hokey pokey (honeycomb), to serve (see Tips)
-
fresh raspberries to serve
-
fresh mint leaves only, to decorate (optional)
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
604.6 kcal /
2539.4 kJ
Πρωτεΐνη
3.6 g
Λιπαρά
26.6 g
Υδατάνθρακες
87.7 g
Φυτικές ίνες
3.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
17.1 g
Νάτριο
144.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνVanilla bean marshmallows
2ωρ. 15 λεπτ.
Traditional crème brûlée
25ωρ.
Yoyo slice
2ωρ. 30 λεπτ.
Easy marshmallows
4ωρ. 25 λεπτ.
Kourabiedes (Greek moon biscuits)
1ωρ.
Tiramisu
5ωρ. 20 λεπτ.
Steamed white chocolate cheesecake
25ωρ. 20 λεπτ.
Peppermint chocolate brownie cheesecake
1ωρ. 5 λεπτ.
Gluten free carrot and almond cake
2ωρ. 30 λεπτ.
Rocky road with vanilla bean marshmallow
2ωρ. 45 λεπτ.
Mixed berry pavlova stack
5ωρ. 30 λεπτ.
Portuguese-style crème brûlée
25 λεπτ.