Cordero mediterraneo en cocción lenta TM6

Cordero mediterraneo en cocción lenta TM6

4.8 18 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 6ωρ. 45 λεπτ.
4 porciones

Υλικά

  • de dientes de ajo pelados
    60 g
  • de romero fresco solamente las hojas
    5 - 10 g
  • de aceite de oliva
    70 g
  • de pierna de cordero, sin hueso en una sola pieza
    800 g
  • de sal fina o al gusto
    1 cdita
  • de pimienta negra recién molida o al gusto
    ½ cdita
  • de aceite de oliva
    20
  • de cebolla en gajos
    200 g
  • de concentrado de caldo de res
    1 ½ - 2 cdita
    1 ½ - 2 cubo de caldo de carne
  • de paprika (προαιρετικό πεδίο)
    1 cdita
  • agua
    850 - 950 g
  • de papas cambray
    500 g

Διατροφή ανά 1 porción

Θερμίδες 810 kcal / 3393 kJ
Πρωτεΐνη 40 g
Λιπαρά 59 g
Υδατάνθρακες 27 g
Φυτικές ίνες 3.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 19 g
Νάτριο 1106 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων