Cordero mediterraneo en cocción lenta TM6

Cordero mediterraneo en cocción lenta TM6

4.8 18 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 6ωρ. 45 λεπτ.
4 porciones

Υλικά

  • 60 g de dientes de ajo pelados
  • 5 - 10 g de romero fresco solamente las hojas
  • 70 g de aceite de oliva
  • 800 g de pierna de cordero, sin hueso en una sola pieza
  • 1 cdita de sal fina o al gusto
  • ½ cdita de pimienta negra recién molida o al gusto
  • 20 de aceite de oliva
  • 200 g de cebolla en gajos
  • 1 ½ - 2 cdita de concentrado de caldo de res
    1 ½ - 2 cubo de caldo de carne
  • 1 cdita de paprika (προαιρετικό πεδίο)
  • 850 - 950 g agua
  • 500 g de papas cambray

Διατροφή ανά 1 porción

Θερμίδες 810 kcal / 3393 kJ
Πρωτεΐνη 40 g
Λιπαρά 59 g
Υδατάνθρακες 27 g
Φυτικές ίνες 3.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 19 g
Νάτριο 1106 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων