Συσκευές & Αξεσουάρ
Pig's Stomach And White Pepper Soup
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 15 λεπτ.
5 portions
Υλικά
-
pig’s stomach (approx. 450 g)1
-
salt2 - 3 pinches
-
white peppercorns (8 g)2 ½ tsp
-
water1700 g
-
whole chicken leg (approx. 350 g), with skin and bone1
-
Chinese dang gui (Chinese angelica roots), sliced8 g
-
fresh coriander roots and leaves separated2 sprigs
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)15 g
-
wolfberries (goji)12 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
119 mg
Πρωτεΐνη
25 g
Θερμίδες
883 kJ /
211 kcal
Λιπαρά
11 g
Φυτικές ίνες
0 g
Κορεσμένα λιπαρά
4 g
Υδατάνθρακες
1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Slow Cook: Chinese Braises and Soups
13 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSoto Betawi (Beef coconut soup)
1 godz. 45 min
Ravioli Broth with Beef
30 min
Hearty seven vegetable soup
30 min
Spring Garden Minestrone Soup
50 min
Chicken Noodle Soup
50 min
Loaded Potato Soup
30 min
Moroccan Harira and Chicken Soup
55 min
Chicken Noodle Soup
25 min
"Hug in a Mug" Chicken Soup
35 min
Broccoli Cream Soup with Croutons
1 godz.
Creamy Pea Soup with Serrano Chips
30 min
Spring Pea Green Soup
15 min