
Συσκευές & Αξεσουάρ
Doppelbocker aus dem Topf
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
15 Scheiben
Υλικά
-
dunkles Bier malzig (z. B. Doppelbock) und etwas mehr zum Bestreichen380 g
-
Hefe (20 g)½ Würfel
-
Weizenmehl Type 550500 g
-
Weizen-Vollkornmehl (siehe Tipp)200 g
-
Salz2 ½ TL
-
Ahornsirup10 g
-
Butter20 g
-
Brotgewürz (προαιρετικό πεδίο)1 TL
-
Öl zum Einfetten
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Scheibe
Θερμίδες
188 kcal /
788 kJ
Πρωτεΐνη
6 g
Λιπαρά
2 g
Υδατάνθρακες
35 g
Φυτικές ίνες
2.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

THERMOMIX® Magazin 5/2020
43 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνZwiebelbaguettes
3ωρ.
Olivenring
3ωρ.
Roggenfladenbrot
2ωρ. 10 λεπτ.
Laugenbrezeln
1ωρ. 15 λεπτ.
Einfaches Mischbrot
3ωρ. 40 λεπτ.
Hafer-Körner-Brot
11ωρ. 40 λεπτ.
Ciabatta
17ωρ.
Frühstücks-Früchte-Brot
2ωρ.
Gefüllte mediterrane Baguettes
3ωρ. 10 λεπτ.
Brötchen mit Zimt und Rosinen
1ωρ. 20 λεπτ.
Mohnflesserl aus Dinkel
1ωρ. 50 λεπτ.
Gefüllte marokkanische Brote
2ωρ. 45 λεπτ.