Pannacotta au coulis de mangue

Pannacotta au coulis de mangue

4.1 679 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 15 λεπτ.
6 portions

Υλικά

La pannacotta
  • de crème liquide, 30% m.g. min.
    400 g
  • de lait entier
    400 g
  • de sucre en poudre
    100 g
  • gousse de vanille fendue en deux dans la longueur
    1
  • feuilles de gélatine alimentaire (1.9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
    3
Le coulis de mangue
  • mangue bien mûre, coupée en morceaux (350 g de chair env.)
    1
  • de jus de citron vert (½ citron)
    25 g
  • d'eau
    20 g
  • de sucre glace maison (voir "Conseil(s)")
    10 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 372 kcal / 1552 kJ
Πρωτεΐνη 5 g
Λιπαρά 25 g
Υδατάνθρακες 32 g
Φυτικές ίνες 1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων