Verdinas con gambones (Cocción lenta)

Verdinas con gambones (Cocción lenta)

4.2 74 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 16ωρ. 30 λεπτ.
4 raciones

Υλικά

  • de alubias verdinas secas
    250 g
  • gambones crudos enteros
    12
  • de aceite de oliva
    80 g
  • de vino blanco
    250 g
    250 g de brandy
  • de agua
    650 g
  • dientes de ajo
    2 - 3
  • de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
    4 - 5 ramitas
  • de cebolla en cuartos
    150 g
  • pastilla de caldo de pescado
    1
  • de harina de trigo
    1 cucharada
  • pimientas de Cayena secas enteras
    1 - 2
  • de sal
    ½ - 1 cucharadita

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 397 kcal / 1662 kJ
Πρωτεΐνη 20.1 g
Λιπαρά 21.4 g
Υδατάνθρακες 31.2 g
Φυτικές ίνες 13.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 3.2 g
Νάτριο 688.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων