Pasta jajeczna

4.8 7.8K βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 5 λεπτ.
10 porcji

Υλικά

  • 30 - 40 g cebuli przekrojonej na pół
  • 5 - 6 jajek ugotowanych na twardo, obranych, przekrojonych na pół
  • 2 łyżki majonezu
  • 1 - 2 łyżki koperku, świeżego tylko liście, posiekanego (opcjonalnie)
  • 1 szczypta pieprzu białego, mielonego
  • ½ łyżeczki soli ziołowej
  • 2 łyżeczki musztardy łagodnej

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 55.9 kcal / 233.8 kJ
Πρωτεΐνη 3.1 g
Λιπαρά 4.5 g
Υδατάνθρακες 0.6 g
Φυτικές ίνες 0.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.1 g
Νάτριο 177.8 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων