Kjötbollur í sósu

Kjötbollur í sósu

4.4 7 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 skammtar

Υλικά

Kjötbollur
  • brauð fresh or stale, cut in pieces
    40 g
  • mjólk
    80 g
  • steinselja, fersk leaves only
    6 - 12 stönglar
  • hvítlauksrif (προαιρετικό πεδίο)
    1
  • nautahakk
    400 g
  • egg
    2
  • salt
    ½ tsk
  • svartur pipar
    1 hnífsoddur
  • matarolía for greasing
Sósa
  • hvítlauksrif
    1
  • laukur cut in halves
    50 - 80 g
  • extra virgin ólífuolía
    20 g
  • hakkaðir tómatar í dós
    600 g
  • salt
    1 tsk
  • svartur pipar
    1 hnífsoddur

Διατροφή ανά 1 skammtur

Θερμίδες 359 kcal / 1507 kJ
Πρωτεΐνη 27 g
Λιπαρά 23 g
Υδατάνθρακες 11 g
Φυτικές ίνες 2.9 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων