Judías de El Barco de Ávila con magro de cerdo (Cocción lenta)

Judías de El Barco de Ávila con magro de cerdo (Cocción lenta)

4.7 47 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 15ωρ. 50 λεπτ.
4 raciones

Υλικά

  • 250 g de judiones de El Barco de Ávila secas
  • 1000 g de agua
  • 1 ½ cucharaditas de sal
  • 2 dientes de ajo
  • 100 g de cebolla
  • 100 g de pimiento rojo en trozos de 2 cm
  • 100 g de zanahoria en rodajas de 3 mm
  • 50 g de aceite de oliva
  • 300 g de magro de cerdo en trozos de 2 cm, salpimentados
  • 80 g de chorizo semicurado en rodajas finas
  • 1 cucharadita de pimentón
  • 1 pellizco de hebras de azafrán
  • 1 pastilla de caldo de carne

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 490 kcal / 2050 kJ
Πρωτεΐνη 32.7 g
Λιπαρά 26.2 g
Υδατάνθρακες 31 g
Φυτικές ίνες 13.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 6.8 g
Νάτριο 1030.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων