Verdinas con bacalao (Cocción lenta)

Verdinas con bacalao (Cocción lenta)

4.3 52 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 16ωρ. 30 λεπτ.
4 raciones

Υλικά

  • de alubias verdinas secas
    250 g
  • de agua
    1000 g
  • de sal
    2 cucharaditas
  • diente de ajo
    1
  • de zanahoria en trozos
    100 g
  • de cebolla en trozos
    150 g
  • de puerro en trozos
    100 g
  • de aceite de oliva
    50 g
  • de pimentón
    1 cucharada
  • de migas de bacalao remojadas y desaladas
    300 g

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 367 kcal / 1535 kJ
Πρωτεΐνη 28.6 g
Λιπαρά 14.2 g
Υδατάνθρακες 31.3 g
Φυτικές ίνες 14.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.1 g
Νάτριο 473.8 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων