Tartelette bavaroise poire et caramel

Tartelette bavaroise poire et caramel

2.7 9 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 5 λεπτ.
8 portions

Υλικά

  • 800 g de fromage blanc 40 % m.g.
La pâte sablée
  • 250 g de farine type 55
  • 125 g de beurre mou, en morceaux
  • 125 g de sucre en poudre
  • 1 jaune d'œuf
La mousse à la poire
  • 50 g d'eau
  • 4 poires pelées et coupées en morceaux
  • 1 g d'agar-agar (½ sachet)
  • 50 g de sucre en poudre
  • ½ c. à café extrait de vanille
La sauce caramel au beurre salé
  • 250 g de sucre en poudre
    250 g de sucre roux
  • 170 g de crème liquide, 30% m.g. min.
  • 30 g d'eau
  • 1 c. à café de jus de citron
  • 30 g de beurre demi-sel en un seul morceau (voir "Conseil(s)")

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 682.6 kcal / 2851.8 kJ
Πρωτεΐνη 11.1 g
Λιπαρά 32 g
Υδατάνθρακες 85.4 g
Φυτικές ίνες 2.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 21 g
Νάτριο 74.8 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων