Judías de El Barco de Ávila guisadas con calamares en cocción lenta

Judías de El Barco de Ávila guisadas con calamares en cocción lenta

3.8 17 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 19ωρ.
4 raciones

Υλικά

  • 250 g de judiones de El Barco de Ávila secas
  • 2 dientes de ajo
  • 250 g de cebolla en trozos
  • 50 g de aceite de oliva
  • 300 g de tomate troceado en conserva
  • 500 - 600 g de calamar fresco limpios, en trozos (aprox. 3 cm)
  • 1 pastilla de caldo de pescado
  • 2 pellizcos de pimienta molida
  • 200 g de vino blanco
    200 g de brandy
  • 700 g de agua
  • 1 cucharadita de sal

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 ración

Νάτριο 544.6 mg
Πρωτεΐνη 16 g
Θερμίδες 1355 kJ / 324 kcal
Λιπαρά 14.9 g
Φυτικές ίνες 14.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 2 g
Υδατάνθρακες 34.9 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων