
Συσκευές & Αξεσουάρ
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 45 λεπτ.
6 porties
Υλικά
-
gelatineblaadjes6
-
water om te weken
-
sinaasappel liefst biologisch1
-
witte asperges geschild, uiteinden afgesneden, in stukken (2 cm)150 g
-
sinaasappelsap20 g
-
room400 g
-
zout1 tl
-
gemalen cayennepeper½ tl
-
groene asperges uiteinden afgesneden, in stukken (2 cm)150 g
-
limoensap40 g
-
verse koriander4 stengels
-
rauwe cashewnoten geroosterd en gezouten50 g
-
eendenborst, met vel, zonder bot gerookt, dun gesneden120 g
Διατροφή ανά 1 portie
Θερμίδες
309 kcal /
1292 kJ
Πρωτεΐνη
10 g
Λιπαρά
26 g
Υδατάνθρακες
8 g
Φυτικές ίνες
1.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Asperge
10 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνVerse Tomatensoep
30 λεπτ.
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25 λεπτ.
Salade van gehakte groenten
10 λεπτ.
Green Godess Salade
20 λεπτ.
Sushi buche met mango, zalm, avocado en gemberchips
2ωρ.
Gebakken spinazie met eieren
40 λεπτ.
Aardappel-, spek- en kaastortilla
50 λεπτ.
Verse zomerse loempia’s
30 λεπτ.
Russische rode bietensalade
1ωρ. 10 λεπτ.
Zalm, quinoa, feta en salade van gemengde groenten
50 λεπτ.
Siciliaanse Garnalensalade
40 λεπτ.
Gyoza met kip en knoflook
Καμία βαθμολογία