
Συσκευές & Αξεσουάρ
Volkoren Paasbrood met eieren en gerookte forelfilets
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 45 λεπτ.
30 sneetjes
Υλικά
Volkoren Paasbrood
-
verse dille (ong. 20 g), enkel de bladeren1 bos
-
rode uien gehalveerd, en iets meer in ringen gesneden als garnering100 g
-
melk300 g
-
honing15 g
-
verse gist verkruimeld20 g
-
volkoren tarwebloem560 g
-
ei, medium (53-63 g)1
-
boter in stukken50 g
-
zout2 tl
Eieren
-
eieren, medium (53-63 g) koud4
-
water te vullen tot 1L
Opbouw
-
eierdooier geklopt, om te kleuren1
-
groene slabladeren gemengd100 g
-
gerookte forelfilet150 g
-
vers geperst citroensap30 g
-
vers gemalen zwarte peper
Διατροφή ανά 1 sneetje
Θερμίδες
106.2 kcal /
444.3 kJ
Πρωτεΐνη
5.1 g
Λιπαρά
3.3 g
Υδατάνθρακες
15.2 g
Φυτικές ίνες
2.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.5 g
Νάτριο
120.7 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Paasrecepten
14 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνVegan empanadas met paprika-champignon vulling
1ωρ. 20 λεπτ.
Pesto en zongedroogde tomatencake
40 λεπτ.
Pizza-Burrata
Καμία βαθμολογία
Eiersalade in Krokante Paasnestjes
1ωρ.
Regenboog Veggie Pizza
Καμία βαθμολογία
Romige Feta Dip
Καμία βαθμολογία
Pizza Diavola
Καμία βαθμολογία
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1ωρ. 30 λεπτ.
Glutenvrije quiche Lorraine
Καμία βαθμολογία
Hartige glutenvrije bladerdeegroosjes
Καμία βαθμολογία
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Καμία βαθμολογία
Fatayer met kaas en munt
2ωρ.