Συσκευές & Αξεσουάρ
Rye seed loaf
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 28ωρ. 10 λεπτ.
12 portions
Υλικά
Rye starter
-
filtered water480 g
-
rye flour200 g
-
Mother sourdough starter (see Tips)50 g
Bread
-
extra virgin olive oil to grease
-
mixed seeds of choice, plus extra to sprinkle30 g
-
baker's flour (see Tips)500 g
-
salt10 g
-
warm water plus extra water to spray120 g
-
ice cubes (approx. 10)
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
311.9 mg
Πρωτεΐνη
7.8 g
Θερμίδες
971.1 kJ /
231.2 kcal
Λιπαρά
3.6 g
Φυτικές ίνες
4.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.5 g
Υδατάνθρακες
39.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Sourdough at home
10 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCheeseburger focaccia
2ωρ. 15 λεπτ.
Gluten free focaccia bread
1ωρ.
Easy everyday white bread
5ωρ. 35 λεπτ.
Basic bread rolls
45 λεπτ.
Brioche burger buns
2ωρ. 10 λεπτ.
Aussie damper
45 λεπτ.
Hot dog rolls
3ωρ. 30 λεπτ.
Herb and garlic pull-apart bread
1ωρ. 35 λεπτ.
Roti
2ωρ.
Vegemite® and cheese scrolls
1ωρ. 35 λεπτ.
Mini herb and garlic pull apart bread
1ωρ. 35 λεπτ.
Sourdough pizza base
3ωρ. 5 λεπτ.