
Συσκευές & Αξεσουάρ
Rye seed loaf
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 28ωρ. 10 λεπτ.
12 portions
Υλικά
Rye starter
-
filtered water480 g
-
rye flour200 g
-
Mother sourdough starter (see Tips)50 g
Bread
-
extra virgin olive oil to grease
-
mixed seeds of choice, plus extra to sprinkle30 g
-
baker's flour (see Tips)500 g
-
salt10 g
-
warm water plus extra water to spray120 g
-
ice cubes (approx. 10)
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
231.2 kcal /
971.1 kJ
Πρωτεΐνη
7.8 g
Λιπαρά
3.6 g
Υδατάνθρακες
39.4 g
Φυτικές ίνες
4.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.5 g
Νάτριο
311.9 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Sourdough at home
10 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1 Std. 40 Min
Protein-packed paleo loaf
1 Std. 10 Min
Keto bread rolls
1 Std. 15 Min
Gluten free sourdough bread
192 Std. 20 Min
Cheeseburger focaccia
2 Std. 15 Min
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2 Std. 25 Min
Seeded bread loaf
3 Std. 20 Min
Gluten free fruit and nut loaf
55 Min
Spelt bread rolls
1 Std. 45 Min
Easy brioche
1 Std. 50 Min
Fry bread
35 Min
Cheat's Kaiser rolls
2 Std. 30 Min