Συσκευές & Αξεσουάρ
Magnolia Kitchen caramel ganache
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 40 λεπτ.
600 g
Υλικά
-
caster sugar250 g
-
water1070 g
-
glucose syrup20 g
-
pouring (whipping) cream120 g
-
white chocolate cut into pieces230 g
-
salted butter cut into pieces90 g
-
vinegar50 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 600 g
Νάτριο
878 mg
Πρωτεΐνη
16.9 g
Θερμίδες
13938.2 kJ /
3331.3 kcal
Λιπαρά
191.2 g
Φυτικές ίνες
0.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
118.5 g
Υδατάνθρακες
404.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Magnolia Kitchen - Bernadette Gee
9 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνEspresso caramel sauce
45min
Fruit crumble with crème anglaise
1h 10min
Brandy cream
15min
Plum and cherry paste
5h 15min
Apple, leek and sage sauce
15min
Star anise and cinnamon syrup
45min
Milo® mousse
1h 5min
Blueberry jam
35min
Strawberry and thyme butter
10min
New York-style cheesecake with strawberry sauce
26h 10min
Plum paste
1h
Homemade tallow or lard
25h 15min