
Συσκευές & Αξεσουάρ
Magnolia Kitchen caramel ganache
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 40 λεπτ.
600 g
Υλικά
-
caster sugar250 g
-
water1070 g
-
glucose syrup20 g
-
pouring (whipping) cream120 g
-
white chocolate cut into pieces230 g
-
salted butter cut into pieces90 g
-
vinegar50 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 600 g
Θερμίδες
3331.3 kcal /
13938.2 kJ
Πρωτεΐνη
16.9 g
Λιπαρά
191.2 g
Υδατάνθρακες
404.8 g
Φυτικές ίνες
0.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
118.5 g
Νάτριο
878 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Magnolia Kitchen - Bernadette Gee
9 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBerry chia jam
3ωρ. 15 λεπτ.
Melting moments with passionfruit cream
45 λεπτ.
Brandy butter
10 λεπτ.
Espresso caramel sauce
45 λεπτ.
Apple and ginger paste
6ωρ. 15 λεπτ.
Fruit coulis
10 λεπτ.
Milk chocolate hazelnut spread
15 λεπτ.
Fruit crumble with crème anglaise
1ωρ. 10 λεπτ.
Spicy tuna dip
5 λεπτ.
Brandy cashew cream
5 λεπτ.
Plum and cherry paste
5ωρ. 15 λεπτ.
Apple, leek and sage sauce
15 λεπτ.