Συσκευές & Αξεσουάρ
Rye sourdough loaf
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 18ωρ. 20 λεπτ.
12 slices
Υλικά
Rye starter
-
filtered water100 g
-
Mother sourdough starter (see Tips)100 g
-
rye flour100 g
Sourdough
-
extra virgin olive oil to grease
-
filtered water350 g
-
wholemeal plain flour plus extra to dust500 g
-
baker's flour50 g
-
salt2 tsp
-
caraway seeds to taste (optional)1 - 2 tsp
-
ice cubes (approx. 10)
Βαθμός δυσκολίας
δύσκολη
Διατροφή ανά 1 slice
Νάτριο
393.2 mg
Πρωτεΐνη
6.1 g
Θερμίδες
873.9 kJ /
208.9 kcal
Λιπαρά
0.8 g
Φυτικές ίνες
2.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.1 g
Υδατάνθρακες
43.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνFreeform basic bread
1ωρ. 35 λεπτ.
Peshwari naan
1ωρ. 20 λεπτ.
Protein-packed paleo loaf
1ωρ. 10 λεπτ.
Gluten free focaccia bread
1ωρ.
Mini herb and garlic pull apart bread
1ωρ. 35 λεπτ.
Tiger rolls
2ωρ. 50 λεπτ.
Vegemite® and cheese scrolls
1ωρ. 35 λεπτ.
Ham and cheese quinoa muffins
1ωρ. 30 λεπτ.
Cauliflower flammkuchen
1ωρ.
Cheesy pull-apart garlic bread
1ωρ.
English muffins
3ωρ. 10 λεπτ.
Gluten free Mediterranean bread
1ωρ. 35 λεπτ.