Συσκευές & Αξεσουάρ
Spelt bread
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 26ωρ.
915 g
Υλικά
Rye starter
-
filtered water100 g
-
rye flour100 g
-
Mother sourdough starter (see Tips)100 g
Spelt dough
-
spelt grains (see Tips)500 g
-
extra virgin olive oil to grease
-
filtered water300 g
-
salt10 g
-
butter to grease
-
ice cubes (approx. 10)
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 915 g
Νάτριο
3970.3 mg
Πρωτεΐνη
88 g
Θερμίδες
9144.1 kJ /
2185.5 kcal
Λιπαρά
14.7 g
Φυτικές ίνες
66.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.4 g
Υδατάνθρακες
455.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Sourdough at home
10 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνButtermilk loaf baked in a cast iron pot
2 h 25 min
Sub rolls
2 h
Chia coconut bread
2 h 40 min
Almond tortillas
1 h 30 min
Gluten free loaves
2 h 15 min
Steamed tomato pesto pull apart bread
2 h 5 min
Pickled red onions
1 h 50 min
Corn tortillas
1 h 50 min
Gluten free focaccia bread
1 h
Teriyaki deli chicken
40 min
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1 h 40 min
Sourdough potato bread
5 h