
Συσκευές & Αξεσουάρ
Spelt bread
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 26ωρ.
915 g
Υλικά
Rye starter
-
filtered water100 g
-
rye flour100 g
-
Mother sourdough starter (see Tips)100 g
Spelt dough
-
spelt grains (see Tips)500 g
-
extra virgin olive oil to grease
-
filtered water300 g
-
salt10 g
-
butter to grease
-
ice cubes (approx. 10)
Διατροφή ανά 915 g
Θερμίδες
2185.5 kcal /
9144.1 kJ
Πρωτεΐνη
88 g
Λιπαρά
14.7 g
Υδατάνθρακες
455.9 g
Φυτικές ίνες
66.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.4 g
Νάτριο
3970.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Sourdough at home
10 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1ωρ. 40 λεπτ.
Protein-packed paleo loaf
1ωρ. 10 λεπτ.
Keto bread rolls
1ωρ. 15 λεπτ.
Gluten free sourdough bread
192ωρ. 20 λεπτ.
Cheeseburger focaccia
2ωρ. 15 λεπτ.
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2ωρ. 25 λεπτ.
Seeded bread loaf
3ωρ. 20 λεπτ.
Gluten free fruit and nut loaf
55 λεπτ.
Spelt bread rolls
1ωρ. 45 λεπτ.
Easy brioche
1ωρ. 50 λεπτ.
Fry bread
35 λεπτ.
Cheat's Kaiser rolls
2ωρ. 30 λεπτ.