
Συσκευές & Αξεσουάρ
Grönsaksbuljongpasta
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
6 portioner
Υλικά
-
parmesanost (προαιρετικό πεδίο) cut in pieces (3 cm)50 g
-
selleristjälk cut in pieces200 g
-
morötter cut in pieces250 g
-
lök cut in halves100 g
-
tomater cut in pieces100 g
-
squash cut in pieces150 g
-
vitlöksklyfta1
-
färsk svamp50 g
-
torkat lagerblad (προαιρετικό πεδίο)1
-
färska örter (e.g. basil, sage, rosemary), leaves only6 kvistar
-
färsk persilja4 kvistar
-
grovt salt120 g
-
torrt vitt vin30 g
-
olivolja1 msk
Διατροφή ανά 6 portioner
Θερμίδες
533 kcal /
2226 kJ
Πρωτεΐνη
28 g
Λιπαρά
29 g
Υδατάνθρακες
34 g
Φυτικές ίνες
18.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Grundkokboken
158 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνScones
30 λεπτ.
Karamelliserad lök
50 λεπτ.
Wokade blandade grönsaker
Καμία βαθμολογία
Brynta kycklingbitar
Καμία βαθμολογία
Brynta nötbitar (medium)
Καμία βαθμολογία
Sojayoghurt (vegansk)
Καμία βαθμολογία
Svampsås
Καμία βαθμολογία
Bulgur
Καμία βαθμολογία
Jordnötsmjölk och plättar
Καμία βαθμολογία
Äppelmarmelad
Καμία βαθμολογία
Sauterad lax
Καμία βαθμολογία
Sauterad chorizo
Καμία βαθμολογία