Sernik z rabarbarem

Sernik z rabarbarem

4.7 367 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 7ωρ. 30 λεπτ.
12 porcji

Υλικά

Kruche ciasto
  • 100 g masła zimnego, pokrojonego na kawałki
  • 80 g cukru
  • 20 g cukru waniliowego, wykonanego w TM
    20 g cukru wanilinowego
  • 1 jajko
  • 250 g mąki pszennej
  • 1 łyżeczka proszku do pieczenia
Masa sernikowa
  • 250 g rabarbaru bez łyka, pokrojonego w 1 cm plastry
  • 210 g cukru
  • 3 jajka
  • 80 g budyniu śmietankowego, w proszku bez cukru (2 opakowania)
    80 g budyniu waniliowego, w proszku, bez cukru (2 opakowania)
  • 200 g serka kremowego podzielonego na kawałki
  • 500 g twarogu, tłustego podzielonego na kawałki

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 396 kcal / 1658 kJ
Πρωτεΐνη 12 g
Λιπαρά 17 g
Υδατάνθρακες 49 g
Φυτικές ίνες 1.3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων