
Συσκευές & Αξεσουάρ
白菜炒年糕
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
油15 克
-
新鮮香菇 切絲3 朵
-
蔥 切段30 克
-
新鮮紅辣椒 切末10 克
-
蝦米10 克
-
紅蘿蔔 切絲30 克
-
大白菜 切絲300 克
-
糖¼ 茶匙
-
醬油1 大匙
-
鹽¼ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
水100 克
-
豬肉絲100 克
-
年糕 (寧波年糕薄片)430 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
343 kcal /
1435 kJ
Πρωτεΐνη
12.964 g
Λιπαρά
7.165 g
Υδατάνθρακες
57.606 g
Φυτικές ίνες
2.408 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

台灣四季家常菜
71 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν