
Συσκευές & Αξεσουάρ
鮮蝦韭菜水餃
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
120 個
Υλικά
-
韭菜 ,切小段(約1公分)130 克
-
韭黃 ,切小段(約1公分)400 - 500 克
-
鹽1 ¼ 茶匙
-
薑 ,切塊60 克
-
水90 克
-
豬絞肉600 克
-
蝦仁 ,切小丁300 克
-
薄鹽醬油45 克
-
香油3 茶匙
-
糖½ 茶匙
-
白胡椒粉¾ 茶匙
-
水餃皮 ,(約2斤)120 張
Διατροφή ανά 1 個
Θερμίδες
36.4 kcal /
152.2 kJ
Πρωτεΐνη
1.9 g
Λιπαρά
0.9 g
Υδατάνθρακες
5.1 g
Φυτικές ίνες
0.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
6.7 g
Νάτριο
94.2 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

星級主廚 - 吳宜玲
4 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν