Crêpes al salmone e formaggio all'aneto

Crêpes al salmone e formaggio all'aneto

4.5 20 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
8 porzioni

Υλικά

  • 50 g di burro a pezzi + q.b.
  • 600 g di latte
  • 250 g di farina tipo 00
  • 4 uova
  • 1 cucchiaino di sale + q.b.
  • ½ mazzetto di aneto fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 300 g di formaggio fresco spalmabile
  • 20 g di miele
  • 2 cucchiaini di crema di rafano
    2 cucchiaini di senape in grani grossi
  • 200 g di salmone affumicato a fette

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 porzione

Νάτριο 908 mg
Πρωτεΐνη 19 g
Θερμίδες 1784 kJ / 428 kcal
Λιπαρά 26 g
Φυτικές ίνες 1.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 14 g
Υδατάνθρακες 30 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων