
Συσκευές & Αξεσουάρ
Rye sourdough baguettes
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 27ωρ. 20 λεπτ.
8 portions
Υλικά
Rye starter
-
filtered water100 g
-
rye flour100 g
-
Mother sourdough starter (see Tips)100 g
Dough
-
baker's flour plus extra to dust360 g
-
rye flour40 g
-
salt2 tsp
-
filtered water220 g
-
ice cubes (approx. 10)
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
236.7 kcal /
994 kJ
Πρωτεΐνη
8.1 g
Λιπαρά
1.3 g
Υδατάνθρακες
45.1 g
Φυτικές ίνες
5.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.2 g
Νάτριο
558.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTsoureki (Greek Easter bread)
2ωρ. 20 λεπτ.
Chocolate hot cross buns
2ωρ. 40 λεπτ.
Apple and cinnamon hot cross buns
2ωρ. 20 λεπτ.
Durban naan
1ωρ. 45 λεπτ.
Gluten free breakfast pizza
1ωρ. 20 λεπτ.
Chia coconut bread
2ωρ. 40 λεπτ.
Almond tortillas
1ωρ. 30 λεπτ.
Seed and nut bread
1ωρ. 30 λεπτ.
Pickled red onions
1ωρ. 50 λεπτ.
Cheat's Kaiser rolls
2ωρ. 30 λεπτ.
Gluten free focaccia bread
1ωρ.
Teriyaki deli chicken
40 λεπτ.