
Συσκευές & Αξεσουάρ
Rye sourdough baguettes
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 27ωρ. 20 λεπτ.
8 portions
Υλικά
Rye starter
-
filtered water100 g
-
rye flour100 g
-
Mother sourdough starter (see Tips)100 g
Dough
-
baker's flour plus extra to dust360 g
-
rye flour40 g
-
salt2 tsp
-
filtered water220 g
-
ice cubes (approx. 10)
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
558.3 mg
Πρωτεΐνη
8.1 g
Θερμίδες
994 kJ /
236.7 kcal
Λιπαρά
1.3 g
Φυτικές ίνες
5.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.2 g
Υδατάνθρακες
45.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνButtermilk bread
2ωρ.
Hamburger rolls
2ωρ. 20 λεπτ.
Ham and cheese quinoa muffins
1ωρ. 30 λεπτ.
Pani popo (Samoan coconut buns)
3ωρ. 25 λεπτ.
Kashmiri garlic naan
1ωρ. 50 λεπτ.
Spelt bread rolls
1ωρ. 45 λεπτ.
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1ωρ. 40 λεπτ.
Chia coconut bread
2ωρ. 40 λεπτ.
Cashew bread French toast
1ωρ. 40 λεπτ.
Almond tortillas
1ωρ. 30 λεπτ.
Paleo sandwich bread
1ωρ. 30 λεπτ.
Pickled red onions
1ωρ. 50 λεπτ.