Risotto de bacalao y chícharos con menta

Risotto de bacalao y chícharos con menta

4.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 porciones

Υλικά

  • 2 - 3 ramitas de menta fresca sólo las hojas
  • 5 - 6 cáscaras de limón amarillo sólo la parte amarilla
  • 50 g de cebolla
  • 30 g de aceite de oliva
  • 300 g de arroz arborio
  • 60 g vino blanco
  • 750 g de agua
  • 150 g de chícharos congelados
  • 250 g de filete de bacalao, fresco en trozos (3-4 cm)
  • 1 cdita de sal fina o al gusto
  • 40 g de mantequilla sin sal en trozos pequeños

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porción

Θερμίδες 507 kcal / 2125 kJ
Πρωτεΐνη 20 g
Λιπαρά 17 g
Υδατάνθρακες 64 g
Φυτικές ίνες 4 g
Κορεσμένα λιπαρά 7 g
Νάτριο 438 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων