Risotto de bacalao y chícharos con menta

Risotto de bacalao y chícharos con menta

4.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 porciones

Υλικά

  • de menta fresca sólo las hojas
    2 - 3 ramitas
  • cáscaras de limón amarillo sólo la parte amarilla
    5 - 6
  • de cebolla
    50 g
  • de aceite de oliva
    30 g
  • de arroz arborio
    300 g
  • vino blanco
    60 g
  • de agua
    750 g
  • de chícharos congelados
    150 g
  • de filete de bacalao, fresco en trozos (3-4 cm)
    250 g
  • de sal fina o al gusto
    1 cdita
  • de mantequilla sin sal en trozos pequeños
    40 g

Διατροφή ανά 1 porción

Θερμίδες 507 kcal / 2125 kJ
Πρωτεΐνη 20 g
Λιπαρά 17 g
Υδατάνθρακες 64 g
Φυτικές ίνες 4 g
Κορεσμένα λιπαρά 7 g
Νάτριο 438 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων