Espagueti con pan, anchoas y aceite de cayena

Espagueti con pan, anchoas y aceite de cayena

3.7 7 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 porciones

Υλικά

  • de queso parmesano en cubos
    100 g
  • de perejil fresco sólo las hojas y parte del tallo, reserve unas hojas para decorar
    4 - 5 ramitas
  • dientes de ajo pelados
    2 - 3
  • de pimienta de cayena molida
    2 - 3 pizcas
  • de aceite de oliva extra virgen
    80 g
  • de pan molido
    150 g
  • filetes de anchoa en aceite escurridos
    5 - 6
  • de agua
    1200 g
  • de sal fina o al gusto
    1 cdita
  • de espagueti
    350 g

Διατροφή ανά 1 porción

Θερμίδες 742 kcal / 3106 kJ
Πρωτεΐνη 23 g
Λιπαρά 31 g
Υδατάνθρακες 89 g
Φυτικές ίνες 7 g
Κορεσμένα λιπαρά 9 g
Νάτριο 895 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων