
Συσκευές & Αξεσουάρ
Tomatenbrot
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 35 λεπτ.
25 Scheiben
Υλικά
-
Mehl und etwas mehr zum Bemehlen770 g
-
passierte Tomaten, konserviert500 g
-
Hefe (30 g)¾ Würfel
-
Olivenöl30 g
-
Salz2 TL
-
Zucker1 TL
-
Basilikum, getrocknet¾ TL
-
Oregano, getrocknet¾ TL
-
Wasser zum Bestreichen
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Scheiben
Θερμίδες
123 kcal /
517 kJ
Πρωτεΐνη
4 g
Λιπαρά
2 g
Υδατάνθρακες
23 g
Φυτικές ίνες
1.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Das Backbuch
121 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία

Das Backbuch
121 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνToastbrot
16h
Landbrot Backhausart
2h
Mohnflesserl
14h 30min
Pitabrote
2h
Bürli mit Roggen
12h
Hefezopf
2h 20min
Bürgermeisterbrot (Dinkel-Buchweizen-Brot)
1h 30min
Roggenfladen aus Sauerteigansatz
102h
Portugiesisches Weißbrot (Pão de água)
3h 30min
Brioche
9h 30min
Gemüsesticks mit Dip und Vollkornweckerl
1h 40min
Tiger-Brot
3h