
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sous-vide octopussalade
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 8ωρ.
4 portie
Υλικά
-
octopus de tentakels (2-2,5 cm dik)600 g
-
paprikapoeder1 el
-
olijfolie60 g
-
zout½ tl
-
teentjes knoflook gehakt2
-
gedroogde laurierbladeren2
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1600 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
-
wortelen in staafjes (0,5 x 5 cm)120 g
-
rode uien gehalveerd en in dunne plakjes (0,5 cm)100 g
-
groene paprika in staafjes (0,5 x 5 cm)80 g
-
rode paprika in staafjes (0,5 x 5 cm)80 g
-
witte azijn15 g
-
verse peterseliebladeren5 g
Διατροφή ανά 1 portie
Θερμίδες
281 kcal /
1177 kJ
Πρωτεΐνη
25 g
Λιπαρά
17 g
Υδατάνθρακες
6 g
Φυτικές ίνες
2.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.5 g
Νάτριο
594 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Sous-vide koken
10 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνVislasagne met courgette
1ωρ.
Menu met erwtensoep met gember, zalm met citroen, broccoli en aardappelen
45 λεπτ.
Op Marokkaanse wijze gebakken vistajine met dadelcouscous
1ωρ.
Forel met hollandaisesaus
50 λεπτ.
Balsamicozalm met courgettenoedels
25 λεπτ.
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1ωρ.
Tartaar van Zeebrasem met Vanille
Καμία βαθμολογία
Gestoomde Zeebrasem in Bouillon met Aardappelen
Καμία βαθμολογία
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
Καμία βαθμολογία
Krokante Parmezaanse Zalm met Groenten en Citroenroomsaus
Καμία βαθμολογία
Geroosterde Inktvis en Gnocchi met Paprika en Groene Mojo
Καμία βαθμολογία
Zalm met broccoli en honing-mosterdsaus
Καμία βαθμολογία