Συσκευές & Αξεσουάρ
Sous-vide octopussalade
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 8ωρ.
4 portie
Υλικά
-
octopus de tentakels (2-2,5 cm dik)600 g
-
paprikapoeder1 el
-
olijfolie60 g
-
zout½ tl
-
teentjes knoflook gehakt2
-
gedroogde laurierbladeren2
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1600 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
-
wortelen in staafjes (0,5 x 5 cm)120 g
-
rode uien gehalveerd en in dunne plakjes (0,5 cm)100 g
-
groene paprika in staafjes (0,5 x 5 cm)80 g
-
rode paprika in staafjes (0,5 x 5 cm)80 g
-
witte azijn15 g
-
verse peterseliebladeren5 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portie
Νάτριο
594 mg
Πρωτεΐνη
25 g
Θερμίδες
1177 kJ /
281 kcal
Λιπαρά
17 g
Φυτικές ίνες
2.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.5 g
Υδατάνθρακες
6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Sous-vide koken
10 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMarokkaanse Tajine met Vis, Couscous en Dadels
Καμία βαθμολογία
Eenvoudige Tonijnpasteitjes met Groenten en Citroenvinaigrette
Καμία βαθμολογία
Tonijnballetjes in Saffraansaus
Καμία βαθμολογία
Kikkererwtenstoofpot met Octopus en Mosselen
Καμία βαθμολογία
Kabeljauwsoep met Spinazie
40 λεπτ.
Avocado Huzarensalade met Gebakken Garnalen
1ωρ. 20 λεπτ.
Op Cederhout gegrilde Zalm met Pesto en Paddenstoelen-orzotto
1ωρ. 50 λεπτ.
Zalm met rijst en champignons
30 λεπτ.
Tartaar van Zeebrasem met Vanille
Καμία βαθμολογία
Gestoomde Zeebrasem in Bouillon met Aardappelen
35 λεπτ.
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
Καμία βαθμολογία
Krokante Parmezaanse Zalm met Groenten en Citroenroomsaus
Καμία βαθμολογία