
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pork Tenderloin with Mustard Sauce and Potatoes
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 5 λεπτ.
8 portions
Υλικά
-
potatoes peeled, cut in pieces (3 cm)900 g
-
pork tenderloin sliced (approx. 1 cm thick slices)900 g
-
chestnut mushrooms sliced250 g
-
water600 g
-
dry vermouth90 g
-
onion quartered60 g
-
garlic cloves (προαιρετικό πεδίο)2
-
wholegrain mustard1 Tbsp
-
hot mustard1 Tbsp
-
chicken stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
fine sea salt2 tsp
-
ground black pepper adjust to taste1 pinch
-
whole milk100 g
-
crème fraîche2 Tbsp
-
cornflour2 heaped Tbsp
-
fresh parsley leaves chopped, to garnish3 - 6 sprigs
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
230 kcal /
965 kJ
Πρωτεΐνη
27 g
Λιπαρά
7 g
Υδατάνθρακες
7 g
Φυτικές ίνες
0.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
4 g
Νάτριο
947 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Thermomix Friend
32 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSausage and Bacon Casserole
50 λεπτ.
Lamb Korma
4ωρ.
Beef Fajitas
1ωρ.
Devilled Chicken with Coleslaw
1ωρ. 45 λεπτ.
Mediterranean Chicken Wings with Herb Orange Rice
1ωρ.
Turkey Cheeseburgers with Buffalo Slaw
40 λεπτ.
Chicken and Chickpea Tagine
1ωρ. 20 λεπτ.
Ham and Leek Pasta Sauce
30 λεπτ.
Coronation Chicken
30 λεπτ.
Baby-friendly Moroccan Minced Lamb with Aubergine and Quinoa
1ωρ.
Korean Fried Chicken
3ωρ. 10 λεπτ.
Thai Peanut Chicken with Coconut Rice
1ωρ.