Συσκευές & Αξεσουάρ
Svampe- og hvidvinsflødesauce
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
600 g
Υλικά
-
Karl Johan-svamp, tørrede12 g
-
vand230 g
-
portobello svampe, friske skåret i mindre stykker100 g
-
smør blødt og skåret i mindre stykker50 g
-
skalotteløg skåret i halve60 g
-
hvidvin, tør120 g
-
hønsebouillon (se tip)1 tsk
-
fløde, 35 %125 g
-
hvedemel25 g
-
salt¼ - ½ tsk
-
sort peber, stødt2 knivspids
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 600 g
Νάτριο
1659 mg
Πρωτεΐνη
13 g
Θερμίδες
3971.3 kJ /
945.5 kcal
Λιπαρά
87.6 g
Φυτικές ίνες
3.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
56.8 g
Υδατάνθρακες
27 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Jævn med TM6
22 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBearnaisesauce
20 λεπτ.
Cremet broccolisauce
35 λεπτ.
Svampepaté
Καμία βαθμολογία
Artiskokdip med tofu
Καμία βαθμολογία
Pestohummus med soltørrede tomater
Καμία βαθμολογία
Den ultimative barbecue sauce
Καμία βαθμολογία
Mojo Sauce til skaldyr
Καμία βαθμολογία
Stærk ostedip
Καμία βαθμολογία
Vinaigrette med lime og coriander
Καμία βαθμολογία
Apple cider dressing
Καμία βαθμολογία
Caramelliseret balsamico reduktion
Καμία βαθμολογία
Yoghurt dressing
Καμία βαθμολογία