Svampe- og hvidvinsflødesauce

Svampe- og hvidvinsflødesauce

4.6 5 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
600 g

Υλικά

  • Karl Johan-svamp, tørrede
    12 g
  • vand
    230 g
  • portobello svampe, friske skåret i mindre stykker
    100 g
  • smør blødt og skåret i mindre stykker
    50 g
  • skalotteløg skåret i halve
    60 g
  • hvidvin, tør
    120 g
  • hønseboullion (se tip)
    1 tsk
  • fløde, 35 %
    125 g
  • hvedemel
    25 g
  • salt
    ¼ - ½ tsk
  • sort peber, stødt
    2 knivspids

Διατροφή ανά 600 g

Θερμίδες 945.5 kcal / 3971.3 kJ
Πρωτεΐνη 13 g
Λιπαρά 87.6 g
Υδατάνθρακες 27 g
Φυτικές ίνες 3.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 56.8 g
Νάτριο 1659 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων