
Συσκευές & Αξεσουάρ
Svampe- og hvidvinsflødesauce
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
600 g
Υλικά
-
Karl Johan-svamp, tørrede12 g
-
vand230 g
-
portobello svampe, friske skåret i mindre stykker100 g
-
smør blødt og skåret i mindre stykker50 g
-
skalotteløg skåret i halve60 g
-
hvidvin, tør120 g
-
hønseboullion (se tip)1 tsk
-
fløde, 35 %125 g
-
hvedemel25 g
-
salt¼ - ½ tsk
-
sort peber, stødt2 knivspids
Διατροφή ανά 600 g
Θερμίδες
945.5 kcal /
3971.3 kJ
Πρωτεΐνη
13 g
Λιπαρά
87.6 g
Υδατάνθρακες
27 g
Φυτικές ίνες
3.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
56.8 g
Νάτριο
1659 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Jævn med TM6
22 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBearnaisesauce
20 λεπτ.
Choron sauce (Tomat bearnaise)
20 λεπτ.
Tomatketchup
1ωρ. 15 λεπτ.
Basilikumpesto
10 λεπτ.
Svampepaté
Καμία βαθμολογία
Artiskokdip med tofu
Καμία βαθμολογία
Pestohummus med soltørrede tomater
Καμία βαθμολογία
Den ultimative barbecue sauce
Καμία βαθμολογία
Mojo Sauce til skaldyr
Καμία βαθμολογία
Stærk ostedip
Καμία βαθμολογία
Ranch Dressing
Καμία βαθμολογία
Vinaigrette med lime og coriander
Καμία βαθμολογία