Batatas rellenas de atún y espinacas

Batatas rellenas de atún y espinacas

4.4 199 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 raciones

Υλικά

  • batatas medianas (aprox. 750 g)
    3
  • de agua
    500 g
  • dientes de ajo
    2
  • de cebolla en cuartos
    150 g
  • de aceite de oliva
    40 g
  • de hojas de espinaca frescas
    200 g
  • de sal
    1 cucharadita
  • de pimienta negra molida
    1 - 2 pellizcos
  • huevos
    2
  • de maicena
    1 cucharadita
  • de atún al natural (escurrido)
    2 latas
  • sal
  • de queso rallado
    3 - 4 cucharadas
  • de pimienta molida
    1 - 2 pellizcos

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 293 kcal / 1224 kJ
Πρωτεΐνη 15.4 g
Λιπαρά 11.4 g
Υδατάνθρακες 32.1 g
Φυτικές ίνες 5 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.8 g
Νάτριο 480.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων