Salada de bacalhau, aipo e tomate com vinagreta

Salada de bacalhau, aipo e tomate com vinagreta

3.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
4 doses

Υλικά

  • azeite
    80 g
  • vinagre balsâmico
    30 g
  • mistura de ervas aromáticas secas (manjericão, orégãos, tomilho, alecrim, etc.)
    1 ½ c. chá de
  • sumo de limão (1 unid. aprox.)
    35 g
  • sal
    ½ c. chá de
  • pimenta preta
    1 - 2 pitadas de
  • filetes de bacalhau fresco s/ pele (200 g unid. aprox., 2 cm de espessura aprox.)
    4
  • sal
    3 - 4 pitadas de
  • pimenta
    1 - 2 pitadas de
  • Água q.b.
  • tomate maduro cortado em pedaços
    200 g
  • talo de aipo cortado em pedaços
    100 g
  • salada mista
    100 g

Διατροφή ανά 1 dose

Θερμίδες 360 kcal / 1508 kJ
Πρωτεΐνη 37 g
Λιπαρά 22 g
Υδατάνθρακες 4 g
Φυτικές ίνες 1.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 3 g
Νάτριο 370 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων