
Συσκευές & Αξεσουάρ
Smoked salmon brioche with crème fraîche and dill
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 40 λεπτ.
8 portions
Υλικά
-
olive oil to grease
-
baker's flour plus extra to dust325 g
-
sea salt1 tsp
-
unsalted butter plus extra to grease40 g
-
milk175 g
-
caster sugar15 g
-
dried instant yeast1 ½ tsp
-
eggs 1 lightly beaten, to glaze2
-
crème fraîche100 g
-
fresh dill leaves only, torn into pieces2 sprigs
-
smoked salmon (approx. 6-8 slices)200 g
-
ground black pepper to season
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
343.2 kcal /
1441.5 kJ
Πρωτεΐνη
14.6 g
Λιπαρά
16.4 g
Υδατάνθρακες
34.1 g
Φυτικές ίνες
1.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
7.4 g
Νάτριο
567 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCheeseburger focaccia
2h 15min
Greek Fava dip
50min
Chile con queso cob loaf
40min
Pearl barley bread rolls
1h 15min
Savoury potato bundt
1h 55min
Rosemary and sea salt crackers
35min
Traditional Kaiser rolls
26h 35min
Olive and fennel grissini
25h 30min
Iced puff pastry
40min
Mealie bread
55min
Sourdough potato bread
5h
Gwinganna nut and seed bread
3h 25min