
Συσκευές & Αξεσουάρ
Smoked salmon brioche with crème fraîche and dill
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 40 λεπτ.
8 portions
Υλικά
-
olive oil to grease
-
baker's flour plus extra to dust325 g
-
sea salt1 tsp
-
unsalted butter plus extra to grease40 g
-
milk175 g
-
caster sugar15 g
-
dried instant yeast1 ½ tsp
-
eggs 1 lightly beaten, to glaze2
-
crème fraîche100 g
-
fresh dill leaves only, torn into pieces2 sprigs
-
smoked salmon (approx. 6-8 slices)200 g
-
ground black pepper to season
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
343.2 kcal /
1441.5 kJ
Πρωτεΐνη
14.6 g
Λιπαρά
16.4 g
Υδατάνθρακες
34.1 g
Φυτικές ίνες
1.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
7.4 g
Νάτριο
567 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCheese and bacon cob loaf
1ωρ. 20 λεπτ.
Ham and cheese quinoa muffins
1ωρ. 30 λεπτ.
DIY pizza pockets
1ωρ. 50 λεπτ.
Ham and zucchini quiche
1ωρ. 45 λεπτ.
Traditional Kaiser rolls
26ωρ. 35 λεπτ.
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1ωρ. 35 λεπτ.
Gluten free pizza dough
2ωρ.
Sour cream pastry
25 λεπτ.
Charcoal bao buns
1ωρ. 50 λεπτ.
Nyonya curry chicken bun
2ωρ. 45 λεπτ.
Chile con queso cob loaf
40 λεπτ.
Apple and sage stuffing
10 λεπτ.