
Συσκευές & Αξεσουάρ
Smoked salmon brioche with crème fraîche and dill
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 40 λεπτ.
8 portions
Υλικά
-
olive oil to grease
-
baker's flour plus extra to dust325 g
-
sea salt1 tsp
-
unsalted butter plus extra to grease40 g
-
milk175 g
-
caster sugar15 g
-
dried instant yeast1 ½ tsp
-
eggs 1 lightly beaten, to glaze2
-
crème fraîche100 g
-
fresh dill leaves only, torn into pieces2 sprigs
-
smoked salmon (approx. 6-8 slices)200 g
-
ground black pepper to season
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
343.2 kcal /
1441.5 kJ
Πρωτεΐνη
14.6 g
Λιπαρά
16.4 g
Υδατάνθρακες
34.1 g
Φυτικές ίνες
1.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
7.4 g
Νάτριο
567 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCheese and jalapeño savoury hot cross buns
2ωρ. 10 λεπτ.
Broccoli chive muffins (10-12 months)
30 λεπτ.
Gwinganna nut and seed bread
3ωρ. 25 λεπτ.
Bacon, cheese and tomato chutney muffin
45 λεπτ.
Fancy smoked salmon and dill cream muffin
45 λεπτ.
Rye Kaiser rolls
26ωρ. 30 λεπτ.
Fugazza sliced onion pizza
2ωρ.
Olive and fennel grissini
25ωρ. 30 λεπτ.
Prune and orange stuffing
10 λεπτ.
Apple and sage stuffing
10 λεπτ.
Sub rolls
2ωρ.
Sourdough potato bread
5ωρ.