Risoni-Salat mit Feta und Oliven

Risoni-Salat mit Feta und Oliven

4.7 2.2K βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
6 Portionen

Υλικά

  • Wasser
    1500 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    1 geh. TL
    1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
  • Risoni-Nudeln
    250 g
  • Oliven, schwarz, entsteint
    50 g
  • rote Paprika in Stücken
    100 g
  • Salatgurke in Stücken
    100 g
  • Feta in mundgerechten Stücken
    200 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • Basilikum abgezupft
    10 g
    1 TL Basilikum, getrocknet
  • Zwiebel halbiert
    1
  • Olivenöl
    40 g
  • Balsamico, hell
    20 g
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer
    ½ TL

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 334 kcal / 1397 kJ
Πρωτεΐνη 11 g
Λιπαρά 17 g
Υδατάνθρακες 34 g
Φυτικές ίνες 2.9 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων