
Συσκευές & Αξεσουάρ
Lasagne verdi
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
Spinat
-
Parmesan in Stücken (2 cm)100 g
-
Zwiebeln halbiert80 g
-
Knoblauchzehen2
-
Butter20 g
-
Blattspinat, tiefgekühlt aufgetaut, abgetropft (ergibt ca. 950 g)1200 g
-
Salz½ TL
-
Pfeffer gemahlen4 Prisen
Béchamel-Sauce
-
Milch kalt500 g
-
Butter50 g
-
Mehl50 g
-
Salz¾ TL
-
Pfeffer4 Prisen
-
Ricotta250 g
-
Bio-Zitrone abgeriebene Schale1
-
Zitronensaft30 g
Fertig stellen
-
Butter10 g
-
Lasagneblätter (ohne Vorkochen)12
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
686 kcal /
2858 kJ
Πρωτεΐνη
31.2 g
Λιπαρά
37 g
Υδατάνθρακες
54 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Betty Bossi mix - März/April 2021
5 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTrenette mit Pesto
45min
Reis mit Lachs und Champignons
30min
Tortelloni mit Haselnuss-Pesto
20min
Tomaten-Spinat-Pasta
35min
Spaghetti aglio, olio e peperoncino
30min
Spargel-Brokkoli-Reis mit Champignons
50min
Spaghetti
15min
Ravioli Cinque Pi
20min
Spinat-Lasagne
3h
Steinpilz-Risotto
45min
Pad Thai mit Garnelen
55min
Japanische Ramen Nudelsuppe
1h 40min