
Συσκευές & Αξεσουάρ
Gail Kordic's Caramel oranges with sabayon (TM6)
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Oranges in caramel syrup
-
blood oranges room temperature (see Tips)4
-
freshly squeezed blood orange juice (approx. 2 oranges)120 g
-
white sugar250 g
-
water1070 g
-
glucose syrup20 g
-
white vinegar50 g
Sabayon
-
white sugar80 g
-
egg yolks (see Tips)6
-
dry white wine60 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
506.8 kcal /
2128.5 kJ
Πρωτεΐνη
6.5 g
Λιπαρά
7.6 g
Υδατάνθρακες
105.3 g
Φυτικές ίνες
5.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.3 g
Νάτριο
27.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Thermomix creating something incredible
92 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPassionfruit gummies
1ωρ. 25 λεπτ.
Date and nut balls
20 λεπτ.
Vegan chocolate, raspberry and pistachio layer cake
4ωρ. 5 λεπτ.
Chocolate mousse
1ωρ. 10 λεπτ.
Raw lamington slice
1ωρ.
Little sticky date puddings with salted toffee sauce
50 λεπτ.
Hedgehog honeycomb slice
2ωρ. 35 λεπτ.
Peppermint chocolate brownie cheesecake
1ωρ. 5 λεπτ.
Apple fritters
1ωρ.
Mini apple crumble cakes
1ωρ. 15 λεπτ.
Chocolate mud muffins (gut health)
40 λεπτ.
Polish crêpes
3ωρ. 35 λεπτ.