Tort bezowy z orzechami i daktylami

Tort bezowy z orzechami i daktylami

4.1 73 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 15 λεπτ.
12 porcji

Υλικά

Blaty bezowe
  • orzechów włoskich, łuskanych
    50 g
  • daktyli suszonych, bez pestek
    150 g
  • cukru
    300 g
  • cukru trzcinowego, nierafinowanego
    20 g
  • białek
    6
  • białego octu winnego
    ½ łyżeczki
Krem
  • śmietany, min. 30% tłuszczu dobrej jakości, mocno schłodzonej, prosto z lodówki
    250 g
  • sera mascarpone mocno schłodzonego, podzielonego na kawałki
    250 g
  • masy kajmakowej schłodzonej, podzielonej na kawałki
    150 g
  • orzechy włoskie, łuskane do dekoracji

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 354.4 kcal / 1482.6 kJ
Πρωτεΐνη 4.8 g
Λιπαρά 18.5 g
Υδατάνθρακες 45 g
Φυτικές ίνες 1.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 9.6 g
Νάτριο 122.9 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων