Tort bezowy z orzechami i daktylami

Tort bezowy z orzechami i daktylami

4.1 74 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 15 λεπτ.
12 porcji

Υλικά

Blaty bezowe
  • 50 g orzechów włoskich, łuskanych
  • 150 g daktyli suszonych, bez pestek
  • 300 g cukru
  • 20 g cukru trzcinowego, nierafinowanego
  • 6 białek
  • ½ łyżeczki białego octu winnego
Krem
  • 250 g śmietany, min. 30% tłuszczu dobrej jakości, mocno schłodzonej, prosto z lodówki
  • 250 g sera mascarpone mocno schłodzonego, podzielonego na kawałki
  • 150 g masy kajmakowej schłodzonej, podzielonej na kawałki
  • orzechy włoskie, łuskane do dekoracji

Βαθμός δυσκολίας

δύσκολη


Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 354.4 kcal / 1482.6 kJ
Πρωτεΐνη 4.8 g
Λιπαρά 18.5 g
Υδατάνθρακες 45 g
Φυτικές ίνες 1.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 9.6 g
Νάτριο 122.9 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων