
Συσκευές & Αξεσουάρ
Caramel chocolate mousse cake (TM6, Kirsten Tibballs)
Προετοιμασία 2ωρ.
Σύνολο 28ωρ.
12 portions
Υλικά
Caramel powder
-
oil to grease
-
white sugar250 g
-
water1070 g
-
glucose20 g
-
unsalted butter cut into pieces60 g
-
vinegar10 g
Caramel crème brûlée centre
-
cold water to soak
-
gold strength gelatine leaf (approx. 2 g)1
-
egg yolks3
-
thickened cream250 g
-
vanilla bean paste1 tsp
Hazelnut dacquoise base
-
icing sugar plus extra to dust40 g
-
hazelnuts, skin on20 g
-
hazelnuts, without skin40 g
-
egg whites4
-
caster sugar25 g
-
cream of tartar1 pinch
Duo chocolate mousse
-
egg yolks4
-
white sugar70 g
-
water50 g
-
pouring (whipping) cream500 g
-
dark chocolate (70% cocoa) broken into pieces140 g
-
milk chocolate broken into pieces140 g
Assembly
-
oil to grease
Glaze
-
gold strength gelatine leaves (16 g)8
-
cold water to soak
-
white sugar170 g
-
thickened cream160 g
-
glucose160 g
-
white chocolate50 g
Chocolate decoration
-
white chocolate broken into pieces100 g
Βαθμός δυσκολίας
δύσκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
81.5 mg
Πρωτεΐνη
8.4 g
Θερμίδες
3356.1 kJ /
802.1 kcal
Λιπαρά
49.7 g
Φυτικές ίνες
2.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
28.4 g
Υδατάνθρακες
83.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνLemon meringue pie
3ωρ.
Dairy free chocolate coconut custard
15 λεπτ.
Traditional crème brûlée
25ωρ.
Vanilla slice
26ωρ. 5 λεπτ.
Mixed berry pavlova stack
5ωρ. 30 λεπτ.
Mini lemon curd tarts
2ωρ. 20 λεπτ.
Gluten free sticky date puddings
1ωρ. 5 λεπτ.
Profiteroles
2ωρ.
Fruity dream
10 λεπτ.
Chocolate cream pie
4ωρ. 15 λεπτ.
Cookies and cream ice cream with brown sugar biscuit bowls
7ωρ. 5 λεπτ.
Red and green Christmas shortbread
2ωρ. 20 λεπτ.